Zli klovn plaši decu na rođendanskim žurkama

Izvor: Blic, 14.Apr.2010, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zli klovn plaši decu na rođendanskim žurkama

Jedan švajcarski glumac je odlučio da zarađuje novac izigravanjem klovna koji neće zasmejavati, već plašiti decu na žurkama, prenosi britanski “Metro”.

Dominik Devil je došao na zanimljivu ideju da osnuje agenciju "Zli klovn” u Lucernu, nakon gledanja svog omiljenog horor filma u kome je glavni negativac klovn.

On radi kao klovn koga roditelji unajmljuju za plašenje dece.

Devil je rekao da mu posao donosi veliku zaradu, da on uživa u njemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a i deci se dopada.

Njegov posao se sastoji u tome da telefonom zove slavljenika ili slavljenicu, da ih prati i da im ostavlja pisma sa raznim zamkama, naravno bezazlenim, u kojima ih upozorava na to da će ih, u jednom trenutku, gađati tortom u lice.

Zli klovn počinje da "plaši" dete sedam dana pre njegove rođendanske zabave.

"Dete će se sve više i više osećati kao da ga neko prati. Klovnov jedini cilj je da svoju 'žrtvu', kada se ona tome najmanje nada, pogodi tortom u lice. Klovn nikada neće provaliti u kuću. Sve je stvar zabave i, ako se u nekom trenutku dete previše u plaši ili se roditelji zabrinu, predstava će se odmah završiti. Međutim, većina dece obožava kada ih neko dobro uplaši”, ispričao je Dominik Devil.

U slučaju da dete nadmudri klovna i izbegne da dobije tortu u lice, dobiće je kao poklon za rođendan.

Stiven Von iz "Međunarodnog udruženja kovnova” oduševljen je idejom Švajcarca.

"Ono što Dominik radi je sjajno. Zadatak klovnova jeste da u živote dece unesu avanturu i zabavu”, rekao je Von.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zli klovn plaši decu na rođendanskim žurkama

Izvor: S media, 15.Apr.2010, 16:49

Jedan švajcarski glumac je odlučio da zarađuje novac izigravanjem klovna koji neće zasmejavati, već plašiti decu na žurkama, prenosi britanski “Metro”. Zli klovn iz filma "Poltergeist" ..Dominik Devil je došao na zanimljivu ideju da osnuje agenciju “Zli klovn” u Lucernu, nakon gledanja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.