Zlato za paraolimpijku Tanju Dragić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za paraolimpijku Tanju Dragić

OKLAND -

Srpska paraolimpijka Tanja Dragić osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u atletici za osobe sa invaliditetom na Novom Zelandu.

Paraolimpijski komitet Srbije saopštio je danas da je Dragićeva do zlata došla hicem od 36,74 metara što je i novi svetski rekord.

"Uz veliki rad i veliko odricanje, upornost i verovanje u svoje mogućnosti moj san je postao java... Danas kada se setim svih stvari koje sam prošla, od suza do smeha, ne kajem se ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog jednog trenutka niti ijedne odluke koje sam donela u vezi sa sportom koji mi mnogo znači... Nadam se da je ovo tek početak mog novog uspešnog života", istakla je Dragićeva.

Medaljom se okitio i Draženko Mitrović, koji je osvojio srebrno odličje u bacanju koplja.

"Prošlo je kako je prošlo, osvojio sam srebro i odbranio drugo mesto sa prethodnog Svetskog prvenstva u Indiji. Imam još dve discipline. Idemo dalje, nadam se dobrom rezultatu, pa kako bude", rekao je Mitrović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove medalje za srpske atletičare sa invaliditetom

Izvor: Studio B, 24.Jan.2011

Srpska paraolimpijka Tanja Dragić osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u atletici za osobe sa invaliditetom na Novom Zelandu...Paraolimpijski komitet Srbije saopštio je danas da je Dragićeva do zlata došla hicem od 36,74 metara što je i novi svetski rekord..."Uz veliki rad i veliko odricanje,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.