Izvor: Danas, 16.Apr.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatno doba za zlato okončano

Na berzanskim tržištima je juče došlo do lakog smirivanja cena zlata i srebra, čiji pad započet prošlog petka nije neočekivan, ali je brzina kojom je nastavljen u ponedeljak iznenadila naročito male ulagače. Ipak, analitičari su jedinstveni u tome, da i pored jučerašnjeg rasta cene zlata od dva odsto na 1377 dolara za finu uncu, a cene srebra od 2,8 odsto na 23,36 dolara, pre treba očekivati da se pad cene oba dragocena metala nastavi, a zlata ka vrednosti od čak samo 1000 dolara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Da li je zlatno doba za zlato konačno okončano?

Izvor: Kamatica.com, 17.Apr.2013, 10:59

Na berzanskim tržištima je došlo do lakog smirivanja cena zlata i srebra, čiji pad započet prošlog petka nije neočekivan, ali je brzina kojom je nastavljen u ponedeljak iznenadila naročito male ulagače..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.