Zlatiborski okrug: Smirivanje epidemije, bez novih slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 16:14

Zlatiborski okrug: Smirivanje epidemije, bez novih slučajeva

U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata nije potvrđen nijedan novi pozitivan slučaj na Kovid-19, potvrdila je Tanjugu doktorka Katarina Ristović iz užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Juče je potvrđen jedan novooboleli iz Čajetine, a dan ranije i jedan iz Užica, dok su 27. maja potvrđena dva novoobolela iz Užica i Arilja, a od 22. do 26. maja nije zabeležen nijedan novi slučaj infekcije.

Od početka epidemije Zlatiborski okrug ima potvrđen 171 pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slučaj na Kovid-19 i najveći broj obolelih i oporavljenih ima Užice - 48 i 44.

U opštini Kosjerić je 30. aprila potvrđen jedan zaraženi i taj pacijent se oporavio.

Ukupno se oporavilo 148 pacijenata, a od posledica virusa korona umrlo je 12 pacijenata sa područja Zlatiborskog okruga, prosečne starosti 74 godine.

Od početka epidemije u Zlatiborskom okrugu testirano je više od 5.400 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zlatiborski okrug će uskoro moći da odahne: Korona se smiruje, nema novih slučajeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020

Od početka epidemije zabeležen 171 slučaj...U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata nije potvrđen nijedan novi pozitivan slučaj na Kovid-19, potvrdila je doktorka Katarina Ristović iz užičkog Zavoda za javno zdravlje...Juče je potvrđen jedan novooboleli iz Čajetine, a dan ranije i jedan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.