Zlatiborski okrug: Raste broj novoobolelih, još 65

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020, 14:56

Zlatiborski okrug: Raste broj novoobolelih, još 65

U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata potvrđeno je još 65 pozitivnih slučajeva na Kovid-19, saopštio je danas užički Zavod za javno zdravlje.

Najveći broj novoobolelih i dalje beleži Užice - 26, po 11 ih je iz Sjenice i Čajetine, sedmoro iz Požege, troje iz Nove Varoši, po dvoje iz Bajine Bašte, Kosjerića i Priboja i jedan iz Prijepolja.

Juče je registrovano 48 novih slučajeva u Zlatiborskom okrugu.

Većina inficiranih ima blage simptome >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i lakšu kliničku sliku i nalazi se u kućnoj izolaciji u trajanju od 14 dana. Oni sa težom kliničkom slikom zadržavaju se na bolničkom lečenju u užičkoj Opštoj bolnici u kovid centru, a "najteži" se šalju za Beograd u jednu od kovid bolnica.

Od početka epidemije Zlatiborski okrug ima 494 potvrđenih slučajeva infekcije, oporavilo se 158 pacijenata, a umrlo 17.

Užice ima najveći broj obolelih od početka epidemije - 220, a oporavljeno je 48 pacijenata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.