Zlatibor sa skoro pola miliona noćenja najposećenija planina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2020, 15:17

Zlatibor sa skoro pola miliona noćenja najposećenija planina

Zlatibor je u prvih osam meseci ove godine sa više od 491.000 noćenja najposećenija planina u Srbiji, podaci su Republičkog zavoda za statistiku koji su objavljeni na sajtu Turističke organizacije Zlatibor.

Rekordne posete ostvarene su na skoro svim lokalitetima, a ove godine veliko interesovanje vladalo je za vidkovce na Gradini i Obadovom brdu, koji su izgrađeni prethodinih godina.

Iz Turističke organizacije Zlatibor podsećaju da se ove godine počelo sa velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekonstrukcijom turističkog centra planine - radovi na Kraljevom trgu se privode kraju i Trg dobija potpuno novi izgled.

Završava se i uređenje Trgovačke ulice u kojoj će se smestiti svi lokali koji su se ranije nalazili oko jezera, a ulica koja spaja Hotel "Olimp" i odmaralište Dunav će biti moderno šetalište koje će biti pogodno za porodice sa malom decom i bebama, kao i za osobe sa invaliditetom.

Nakon završetka rekonstrukcije Trga i puštanja u probni rad Gold Gondole, priprema se još jedna velika investicija, naime, na Ribničkom jezeru, na međustanici gondole u najavi je podizanje turističkog kompleksa Zlatnog grada na više od 200 hektara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.