Хотел „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ право место да проведете првомајске празнике

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 13:24

Хотел „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ право место да проведете првомајске празнике

Да ли сте планирали да и ове године за Први мај одете код пријатеља, или направите роштиљ у дворишту и останете код куће? Време је да вишегодишњу рутину замените одласком на неку другу дестинацију! Фото: промо Златибор је удаљен само два сата и тридесет минута од Београда, око >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << три сата од Новог Сада и исто толико од Сарајева и то га чини идеалним за продужени викенд или краћи празнични одмор. Ово, наравно, није једина ствар која ову планину препоручује као савршено место за бег од градске гужве. Поред локације, издваја се невероватно повољна клима, оптимална надморска висина, природни ресурси, али и различити садржаји и атракције.
Хотел Zlatibor Mountain Resort & Spa је својим садржајима, локацијом, ентеријером и квалитетом услуге задобио поверење туриста широм региона, а њихове специјалне понуде пружају баш оно што вам је потребно. Првомајски пакет који су припремили за овогодишњи празник представља најбољи могући спој активности у природи и врхунских хотелских садржаја, својствених луксузном ризорту категоризације пет звездица. Посебно је значајно да поменемо да је цена пакета у овом тренутку 20% нижа, тако да вам саветујемо да искористите прилику и резервишете свој празнични одмор!
Када су у питању активности на отвореном, можете да очекујете праву пролећну авантуру, која подразумева излет до Стопића пећине и водопада у Гостиљу, уз ручак у водопадском крајолику, одлазак у
Дино или Авантура парк, као и креативне радионице за најмлађе. По повратку у хотел очекује Вас незаборавно спа искуство у луксузном Magnesium Wellness & Spa центру, вечерња забава у Bowling центру и још много тога.
Ово је, наравно, само делић онога што вам је хотел Zlatibor Mountain Resort & Spa за предстојеће празнике припремио. Више детаља о самој понуди можете пронаћи на сајту хотела или позивом рецепције на број: +381 31 31 50 500.
Uskršni praznici u Luksuznom hotelu „Zlatibor Mountain Resort & Spa“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хотел „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ право место да проведете првомајске празнике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.