Život na Mesecu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život na Mesecu

Postoje tvrdnje da je američka misija pre 40 godina na Mesecu pronašla tragove nepoznate civilizacije. Reč je o drevnim ruinama veštačkog porekla. S ovim je u javnost izašao bivši rukovodilac foto-službe laboratorije NASA Ken Džonson. On tvrdi da javnosti nisu otkrivene sve tajne o Mesecu do kojih se došlo tokom prošlih misija jer je, osim ruina nepoznatog porekla, pronađena i tehnologija upravljanja gravitacijom.

Ove podatke su, navodno, vlasti SAD čuvale u tajnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a Džonsonu je, kako je rekao, bilo naređeno da snimke uništi. On tvrdi da je sačuvao nekoliko snimaka. Kad je isključen iz programa Laboratorije za izučavanje reaktivnog kretanja NASA za popularizaciju kosmičkih istraživanja, Ken Džonson je iz revolta sve podatke obelodanio.

Džonson kaže da je povodom ovog otkrića američka administracija bila spremna, u to vreme, da s Moskvom organizuje čak i zajedničku misiju.

Šta je od svega ovoga tačno, da li je do saradnje došlo kao i da li su sprovođena dalja istraživanja, zvanično ostaje nepoznato. Sve je ostalo na nivou spekulacije jer tvrdnje da su na Mesecu pronađeni tragovi neke, nama nepoznate, drevne civilizacije, predstavnici NASA ne žele da komentarišu, smatrajući takvo pitanje neozbiljnim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.