Živković: Srbija van Đinđićevog kursa

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2010, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Srbija van Đinđićevog kursa

Rezultati politike ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića ostali su i u sadašnjem vremenu, ali se zemlja nalazi van kursa koji je on postavio i biće vrlo teško da se vrati na taj kurs, smatra bivši srpski premijer i blizak Đinđićev saradnik Zoran Živković.

Živković je istakao da će Srbiji teško vratiti na kurs koji je postavio Đinđić, jer je osim volje da to neko uradi, a koje "nema u današnjoj politici Srbije", potrebna i hrabrost i odlučnost, koji takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne postoje.

"Politika koja bi se mogla okarakterisati kao politika Zorana Đinđića trajala je jedno pola godine od njegovog ubistva, a onda je ta politika napadnuta sa svih strana, i od opozicije i od nelojalnih koalicionih partnera i od sveta, tako da je danas od te politike ostalo vrlo malo'', rekao je Živković za Radio-televiziju Republike Srpske.

On je izrazio nadu da će zbog izrečenih visokih robija osuđeni članovi ''zemunskog klana'' možda shvatiti da nemaju razloga da kriju svoje saradnike, nalagodavce ili inspiratore i da će u nekom trenutku reći istinu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.