Živković: Rok da se opozicija ujedini je kraj juna

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Rok da se opozicija ujedini je kraj juna

Poslednji rok da opozicija napravi zajedničku pobedničku listu za beogradske izbore je kraj juna, ocenio je lider Nove stranke Zoran Živković.

"Već duže od mesec dana pozivam političke stranke koje bez bilo kakve zamerke mogu da se predstave kao prava opozicija (predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru) Vučiću da naprave listu sa dobrim izborom kandidata za gradonačelnika Beograda, ali i za predsednika gradske skupštine, gradskog menadžera i šest sekretara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko je dovoljno za upravljanje glavnim gradom", rekao je Živković.

On je dodao da do sada nije dobio adekvatan odgovor.

Živković je za dnevni list "Danas" od ponedeljka rekao da je spreman na razgovore sa liderom pokreta "Slobodni građani Srbije" Sašom Jankovićem i dodao da Jankovićev poziv ne dolazi.

"Želim da igramo otvorenih karata, bez demagogije, mistike i neobičnog tumačenja činjenica", rekao je Živković o tome šta želi od Jankovića, koga je Nova stranka podržala u trci za predsednika Srbije.

Bivši premijer je dodao da Nova stranka, ukoliko ne dođe do dogovora, neće ostati neaktivna po pitanju učešća na izborima za Grad Beograd.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Živković: Kraj juna poslednji rok da se opozicija ujedini

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2017

Poslednji rok da opozicija napravi zajedničku pobedničku listu za beogradske izbore je kraj juna, ocenio je lider Nove stranke Zoran Živković..."Već duže od mesec dana pozivam političke stranke koje bez bilo kakve zamerke mogu da se predstave kao prava opozicija (predsedniku Srbije i Srpske napredne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.