Živković: Očuvati bezbednost građana, javni red i mir u Novom Pazaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2020, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Očuvati bezbednost građana, javni red i mir u Novom Pazaru

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Bogoljub Živković kazao je danas da će cilj u narednom periodu biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira i bezbednosti svih građana na tom prostoru.

Živković je na radnom sastanku sa novinarima i predstavnicima medija naveo da je želja Policijske uprave da se unapredi saradnja sa državnim i lokalnim organima i institucijama, udruženjima i građanima.

On je dodao da je prioritet novopazarske policije tokom vanrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stanja staranje o tome da građani poštuju sve mere koje je propisala Vlada Srbije u cilju sprečavanja širenja korona virusa, kako bi zaštitili zdravlje svih žitelja Novog Pazara, Sjenice i Tutina.

Prema njegovim rečima, tokom vanrednog stanja policija neće zanemariti druge obaveze i aktivno će raditi na suzbijanju svih oblika kriminaliteta i rasvetljavanju počinjenih krivičnih dela.

Živković je na čelu novopazarske policije od pre desetak dana, a na tom mestu nasledio je Rešada Džankovića koji je upućen na novo radno mesto pri Ministarstvu unutrašnjih poslova.

On je ranije bio načelnik Policijske uprave u Kraljevu i pomoćnik direktora policije. Ima čin pukovnika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.