Živković: 95 odsto građana kraducka

Izvor: Blic, 21.Okt.2013, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: 95 odsto građana "kraducka"

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je večeras da problem korupcije nije samo pitanje kriminala, već i morala i minimuma etičkih normi jer 95 odsto građana učestvuje u nekom vidu korupcije, "u kraduckanju", što je jako loše za društvo.

- Od porođaja do sahrane morate nešto da "muvate" i u najlepšoj stvari koja vam se dogodi znate da ima nešto loše - istakao je Živković na tribini Nove stranke u Pan teatru.

On je rekao da ne mora da bude tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da Srbija mora da se promeni tako što će se sprovesti program Nove stranke.

Živković je ocenio da je u Srbiji stanje loše i iz tog stanja se može izaći samo sopstvenim radom i angažovanjem, uz malo hrabrosti i jasne svesti da to niko ne može da uradi umesto nas.

Predsednik Nove stranke je ocenio da je za promene i boljitak potrebna stast i da neko kaže: "Ja ću to da uradim, jer je to dobro za moju porodicu, prijatelje, ovu društvo i naciju".

- Ako u Srbiji ima takvih ljudi, a ja sam ubeđen ne da ih ima, nego da ih je većina, Srbija ima nadu da ide napred. Kako? Tako što mora da nas ima više - istakao je Živković.

On je naglasio da je najveća privilegija u politici da može da se učestvuje u velikim događajima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.