Živimo u loše režiranoj drami

Izvor: Danas, 09.Apr.2013, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živimo u loše režiranoj drami

Imam utisak da živimo u beskrajno loše režiranoj drami, u kojoj se svi otimaju za naopako shvaćenu istorijsku ulogu, i nema nikoga ko bi istinski želeo da državi i narodu vrati dostojanstvo državničkom ozbiljnošću. Nema nikog ko bi rekao da preuzima odgovornost za ovu državu jer mu je narod dao mandat da tu odgovornost preuzme.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Turajlićeva: Srbija nije spremna za datum

Izvor: Blic, 09.Apr.2013

Srbija nije spremna za datum za početak pregovora s Eropskom unijom, jer ne pokazuje nijedan znak da želi sebe da uredi, izjavila je Srbijanka Turajlić, penzionisana profesorka Beogradskog univerziteta...- Imam utisak da živimo u beskrajno loše režiranoj drami, u kojoj se svi otimaju za naopako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.