Žive na rubu egzistencije: Nismo jeli tri dana, pa smo pozajmili od komšija kruške

Izvor: B92, 29.Jul.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žive na rubu egzistencije: "Nismo jeli tri dana, pa smo pozajmili od komšija kruške"

Braća Miloš Gajić Zeka i Zoran Stojanović Stojke u Šapcu poznati kao plaćeni navijači, sada su na ivici egzistencije. Stariji brat Stojke nedavno je oslepeo, a Zeka je od navijanja odustao da bi se o njemu brinuo.

Nekada najglasniji navijači sa tribina na utakmicama FMP Crvene zvezde i šabačkih klubova braća Zeka i Stojke su utihnuli. Idržavali su se zahvaljujući “dobrom glasu” i sreći koja je često bila na strani njihovog tima i pomoći majke koja je dodavala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novac ukoliko nemaju novca do sledeće isplate.

Nažalost situacija se okrenula. Majka je preminula, a stariji brat oslepeo. Privremeno utočište našli su u barakama bez vode i struje.

Miloš Gajić Zeka ispričao je za Bulevar B92 koliko teško žive on i njegov brat, odnosno da tri dana nisu jeli i da su od komšija pozajmili kruške. Hranu uglvnom dobijaju iz Narodne kuhinje.

Zeka 15.000 očeve penzije troši na lekove koje su neophodni njegovom bratu.

O životu Zeke i Stojketa pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.