Živ je? I nosi bebu Jodu FOTO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 11:24

Živ je? I nosi bebu Jodu FOTO

Glavbokomandujući Ukrajinskim oružanim snagama, general Valerij Zalužni, za kog se spekulisalo da je ranjen, "pojavio se“ na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama se pojavio Zalužni koji na uniformi nosi oznaku bebe Jode iz serijala Ratova zvezda “The Mandalorian”.

To je izazvalo niz komentara na društvenim mrežama, a među onima koji su to komentarisali je i poslanica ukrajinskog parlamenta Ina Sovsun.

Podsetimo, ruska strana i mediji pod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontrolom Moskve spekulisali su da je Zalužni ranjen tokom borbi u Ukrajini, dok je Kijev s druge strane takve informacije uvek demantovao.

Posebnu sumnju na “slučaj Zalužni” ostavilo je zamuckivanje ruskog predsednika Vladimira Putina, koga su novinari pitali da li zna gde se nalazi načelnik generalštaba ukrajinske vojske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.