Zimski raspust samo na mts TV

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zimski raspust" samo na mts TV

Za malu i veliku decu koja su trenutno na raspustu, kao i sve ljubitelje popularnih dečijih filmova - specijalni promotivni paket "Zimski raspust", samo u mts TV Video klubu.

Zimski raspust traje i dalje. Kako bi upotpunio i ulepšao slobodno vreme mališana čija je trenutna okupacija samo igra, mts je za sve mališane i njihove roditelje pripremio u mts TV Video klubu specijalni promotivni paket "Zimski raspust" sa popularnim filmskim naslovima, uz koje mogu da uživaju kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mališani tako i njihovi roditelji, do 15. februara 2016. godine.

Paket "Zimski raspust" sadrži dvanaest popularnih filmskih naslova, od animiranih i crtanih avantura za najmlađe, do komedija za nešto starije. "Asteriks i Obeliks protiv Cezara", "Denis napast", "Oliver Tvist", "Peti leptir" i "Zambezija" je samo deo interesantnih priča koje vas očekuju u mts TV Video klubu.

Okupite svoje najmlađe, pronađite omiljene naslove paketa "Zimski raspust", po različitim cenama, u TV meniju, u delu Video klub, i uživajte u avanturama omiljenih TV junaka.

Za više informacija o naslovima koje možete da pronađete u paketu "Zimski raspust" posetite mts sajt.

Neka vam zimski raspust bude još lepši uz mts TV!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.