Zima se poigrava: Do jutros je delovalo da će brzo doći do otopljenja, ali večeras – skroz druga priča!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zima se poigrava: Do jutros je delovalo da će brzo doći do otopljenja, ali večeras – skroz druga priča!

I, dok su se mnogi poradovali najavljenom kraju zimskih čarolija, odnosno, debelog minusa u kojem je Srbija bila, desio se zaokret.

Početak februara je do jutros obećavao toplo vreme, štaviše, delovalo je da bismo za četiri, pet dana mogli da imamo temperature sa dvocifrenim brojem, ali se desilo ono što ljubitelji toplijeg vremena nikako ne žele.

Najnoviji izlazi govore da bi iduće srede uveče mogla da padne značajna količina snega, što znači da je zima i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tu, sa maksimalnim temperaturama oko nule, ponegde do 2-3 stepena.

Cikloni sa Atlantika bi mogli nakon toga da nam pošalju topliji vazduh kasnije, ali opet, zasad se to ne dešava, a to znači prolongiranje otopljenja. Ono jeste neminovno, kako bude odmicao februar, ali je za sada odloženo.

Beograd, Vojvodina i centralna Srbija neće dobiti povećanje temperature u narednih sedam dana, a nakon toga sve karte su otvorene.

Jedini koji zasigurno nemaju čemu da se nadaju (ukoliko ne vole zimu) su stanovnici istočne Srbije, kod kojih neće uopšte ići temperatura u plus narednih dana, a verovatno i duže, jer su pod uticajem Karpata.

Prognoza za Negotin - Printskrin: yr.no

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.