Žika Šarenica o njegovoj ulozi žene: Sada razumem njihovu potrebu da se popnu na štikle

Izvor: B92, 16.Dec.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Šarenica o njegovoj ulozi žene: "Sada razumem njihovu potrebu da se popnu na štikle"

Ako kažemo Živorad Nikolić, to vam ništa neće značiti, ali ukoliko izgovorimo Žika Šarenica, onda vam je sve jasno.

Voditelj Živorad Nikolić i autor emisije “Žikina šarenica“ tokom dugogdišnjeg rada i živog programa imao je par lapsusa. Pored slučajno upaljenog mikrofona i njegovih komentara na račun učesnika emisija, pa do čuvenog lapsusa “Hristos vaskrse, srećan Božić“.

Kako nam je objasnio Nikolić sve to ide u “rok službe“, ali ono >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je najviše izenadilo gledaoce je njegovo učešće u jednom šou-programu i kostimiranje u ženu.

“Jedva sam izdržao tu tačku od tridesetak minuta. To je veliki napor, ali i lepota traži žrtve. Sad razumem žene i njihovu potrebu da se popnu na štikle“, kazao je Živorad za Bulevar B92.

Žikino prerušavanje u ženu izazvalo je razne komentare gledalaca.

Šta je rekao Žika povodom komentara da je gej, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.