Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2024, 17:09

Žigmanov: Smanjiti predasude o tome šta stvarno sadrži Zakon o rodnoj ravnopravnosti

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov rekao je na završnoj konferenciji kampanje "Unapredi rodnu ravnopravnost" da je jedini način da se zaista podigne nivo svesti građana i građanki o rodnoj ravnopravnosti, smanjenje predrasuda i neznanja o tome šta stvarno sadrži Zakon o rodnoj ravnopravnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Žigmanov: Smanjenjem predrasuda i neznanja podiže se svest o rodnoj ravnopravnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2024

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog održalo je danas završnu konferenciju kampanje "Unapredi rodnu ravnopravnost" na kojoj je resorni ministar Tomislav Žigmanov rekao da ta kampanja šalje poruku da je jedini način da se podigne nivo svesti građana o rodnoj ravnopravnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.