Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023, 18:37

Žigmanov: Pažljivo slušamo agrumente oko upotrebe rodno senzitivnog jezika

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov izjavio je danas da će, u susret skoroj primeni odredbi Zakona o rodnoj ravnopravnosti koje se odnose na upotrebu rodno senzitivnog jezika, resorno ministarstvo nastaviti da pažljivo sluša sve relevantne aktere i beleži sve argumente.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žigmanov: Uskoro izrada plana aktivnosti za primenu rodno osetljivog jezika

Izvor: Danas, 24.Maj.2023

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov izjavio je danas da će to ministarstvo zajedno sa Koordinacionim telom Vlade Srbije za rodnu ravnopravnost početi izradu plana aktivnosti primene rodno osetljivog jezika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.