Žigić: Idem na pozajmicu u Rasing iz Sentandera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić: Idem na pozajmicu u Rasing iz Sentandera

MADRID - Napadač Valensije i reprezentacije Srbije Nikola Žigić potvrdio je danas da će ostatak sezone igrati u Rasingu iz Santandera kao pozajmljeni fudbaler.

"Odlazim do leta, ali i dalje želim da uspem u Valensiji. Vratiću ću se pred početak sledeće sezone da pokažem koliko vredim", rekao je Žigić dnevniku "Marka".

Srpski napadač je u sezoni 2006/2007. bio najbolji strelac Rasinga, u koji je došao iz Crvene zvezde. Te sezone je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 35 utakmica i postigao 13 golova.

Žigić je objasnio da se u vraća u Rasing jer želi redovno da igra.

"Važno je da nastavim da igram, kako bi održao formu, koju nisam imao u Valensiji. To je jedina stvar koja mi je nedostojala, jer su svi u klubu bili veoma dobri prema meni", ističe Žigić.

Španski list navodi da su klubovi dogovor o pozajmici postigli sinoć i da će se Žigić u ponedeljak priključiti ekipi Rasinga.

Žigić je u Valensiju došao u leto 2007. za sumu od 20 miliona evra. Do sada je za taj tim odigrao 26 utakmica i postigao sedam pogodaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.