Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2021, 19:35

Zgrada više od mesec dana bez krova: Stanari se sele, investitor obećao sanaciju

Stambena zgrada u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu duže od mesec dana je bez krovne konstrukcije. Krov je u prvoj polovini juna skinuo investitor, koji tavanski prostor planira da adaptira u stambeni. Bez krova su stanari dočekali kišne dane, kada su stanovi na poslednjem spratu pretrpeli štetu. Posle vanrednog inspekcijskog nadzora, stanarima tri oštećena stana danas je naloženo da se isele, a naloženo je i isključenje struje.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šta je uzrok poplava u tri stana u centru Novog Sada

Izvor: RTS, 21.Jul.2021, 15:31

Nekoliko stanara zgrade u centru Novog Sada moralo je da se iseli iz svojih stanova koji su poplavljeni posle nevremena prethodnih dana. Vlasnici krive investitora, koji je, kako kažu, zbog nadogradnje, uklonio krov sa zgrade. On demantuje optužbe i tvrdi da je sve radio po zakonu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.