Zgrada Univerziteta u Nišu kroz vekove

Izvor: Megafon.co, 17.Jun.2020, 13:40

Zgrada Univerziteta u Nišu kroz vekove

Povodom jubileja – 55 godina postojanja i rada Univerziteta u Nišu, Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla“ priredila je izložbu pod nazivom „Vremeplov: zgrada Univerziteta u Nišu kroz vekove“.
Izložba obuhvata publikacije iz fonda biblioteke i brojne fotografije i zanimljivosti iz istorijata zgrade Univerziteta u Nišu. Autori su Goran Marinković i Zoran B. Živković.
Do sada neviđene fotografije “Mnoge od ovih fotografija, koje su svedoci važnih događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << iz istorije jedne od najlepših i najreprezentativnijih niških javnih građevina, do sada nisu bile poznate javnosti”, poručuju.
Izložba je otvorena svakog radnog dana od 7:30 do 19:30, u Svečanoj Sali biblioteke, na drugom spratu.
A OVDE pogledajte našu videopediju upravo o ovoj zgradi.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

U toku izložba o istorijatu zgrade Univerziteta u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2020, 08:35

Koji su događaji i ljudi obeležili istoriju Univerziteta u Nišu dugu 55 godina, posetioci će moći da vide na izložbi koju je priredila ova ustanova. Postavka se nalazi u Svečanoj sali Univerzitetske biblioteke "Nikola Tesla", a može se videti svakog radnog dana od 7:30 do 19:30...Izložbu Vremeplov:...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.