Žestoka pretnja. Najavili osvetu: Zažalićete

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 18:40

Žestoka pretnja. Najavili osvetu: "Zažalićete"

Ministar odbrane Izrael Joav Galan izjavio je danas da će odgovor Izraela u Pojasu Gaze biti ''pamćen narednih 50 godina''.

On je dodao da će palestinski ''Hamas zažaliti što je pokrenuo napade''.

''Pravila rata su se promenila. Cena koju će pojas Gaze platiti biće veoma visoka, što će promeiti stvarnost za generacije koje dolaze'', rekao je Galan tokom obilaska grada Ofakima na jugu Izraela, u koji su borci Hamasa u subotu upali i uzeli Izraelce za taoce, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ''Tajms of Izrael''.

Izraelske odbrambene snage (IDF) objavila su imena još 13 od 57 vojnika koji su ubijeni u borbama sa Hamasom na jugu Izraela.

Više od 600 Izraelaca ubijeno je, a više od 2.000 je ranjeno u napadima palestinske militantne grupe Hamas na Izrael, a više od 100 je kidnapovano.

Izrael je u znak odmazde pokrenuo vazdušne napade u kojima je, prema navodima palestinskih zvaničnika, ubijeno najmanje 370 osoba u Pojasu Gaze, a oko 2.200 je ranjeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAMEN NA KAMENU NEĆE OSTATI: "Odgovor Izraela pamtiće se narednih 50 godina, Hamas će zažaliti!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023

Izraelski ministar odbrane zapretio opasnom odmazdom Izraela..Ministar odbrane Izrael Joav Galant izjavio je danas da će odgovor Izraela u Pojasu Gaze biti ''pamćen narednih 50 godina'', i dodao da će palestinski ''Hamas zažaliti što je pokrenuo napade''. ..- Pravila rata su se promenila. Cena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.