Žestok odgovor Bajdenu: Raketirana američka baza

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 09:26

Žestok odgovor Bajdenu: Raketirana američka baza

Više raketa palo je na iračku vazdušnu bazu Ain el-Asad, u kojoj su smeštene američke i iračke snage, rekla su danas dva bezbednosna izvora.

Za sada nema podataka o žrtvama.

Vazdušna baza Ain el-Asad nalazi se u zapadnoj provinciji Anbar.

To je drugi raketni napad u Iraku ovog meseca koji dolazi samo dva dana pre poste pape Franje ovoj zemlji.

Ovo se smatra odgovorom da odluku američkog predsednika Džoa Bajdena prošle sedmice da se izvedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vazdušni udari na ciljeve duž iračko-sirijske granice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIČKA BAZA U IRAKU PONOVO NA METI NAPADA: Zasuta sa 10 raketa (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Mar.2021

Vazduhoplovna baza Ain el Asad, koja se nalazi u iračkoj provinciji El Anbar i u kojoj su smeštene iračke i američke trupe, podvrgnuta je jakom raketnom napadu, saopštila je iračka državna novinska agencija INA, pozivajući se na izvor u bezbednosnim strukturama.

Nastavak na Kurir...

Uhapšen diler heroina: Pronađeno 38,9 grama u 121 kesici

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Novopazarska policija je danas uhapsila B.J. (27) iz tog grada zbog proizvodnje i prodaje droge i kod njega zaplenila određenu količinu narkotika...U policiji navode da su prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronašli i oduzeli 38,9 grama heroina, upakovanog u 121...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.