Ženu usmrtio tramvaj u Beogradu

Izvor: B92, 22.Avg.2013, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu usmrtio tramvaj u Beogradu

Beograd -- Žena stara 65 godina preminula je nakon što ju je u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu udario tramvaj na liniji broj 9.

Povređena žena je prevezena u Urgentni centar, gde je podlegla povredama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramvaj udario ženu u ulici Jurija Gargarina

Izvor: Blic, 22.Avg.2013

Žena stara 65 godina povređena je danas kada ju je u ulici Jurija Gargarina na Novom Beogradu udario tramvaj na liniji broj 9...Povređena je prevezena u Urgentni centar, rečeno je Beti u Informativnoj službi MUP- Srbije...Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...

Novi Beograd: Ženu usmrtio tramvaj

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2013

BEOGRAD - Žena stara oko 65 godina, koju je danas oborio tramvaj u Novom Beogradu, preminula je u Urgentnom centru, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije. U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu danas oko 13 sati tramvaj na liniji 9 oborio je ženu staru oko 65 godina. Ona je prevezena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.