Ženu fizički napala porodica pokojnog supruga, a ono što su tražili od nje JE BIZARNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:05

Ženu fizički napala porodica pokojnog supruga, a ono što su tražili od nje JE BIZARNO!

Razlog je tek bizaran
Sinoć u sarajevskom naselju Kovačići, kod trolejbuske stanice prema gradu, pet osoba je napalo ženu, a prema saznanjima, reč je o porodičnom sukobu.
Kako je ranije potvrđeno iz MUP Kantona Sarajevo, dojava je primljena u 19.50 , a dojavljeno je da je došlo do fizičkog napada na žensku osobu. Prema dojavi, napalo ju je pet nepoznatih osoba za kojima policija traga.
Reč je, naime, prema saznanjima, o sukobu unutar porodice romske pripadnosti. Radi se o tome da su ženu napali članovi muževe porodice prisiljavajući je da se uda za devera, odnosno brata njenog muža. Razlog svemu tome je da novac i nasledstvo ostanu unutar porodice.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.