Ženska tuča zbog brushaltera! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženska tuča zbog brushaltera! (VIDEO)

U zapadnom svetu danas je takozvani "Crni petak", dan kada su u prodavnicama rasprodaje. Ali, nije moglo da prođe bez problema. Čak ni bez tuče! Pogledajte!

Foto: AP Photo/Robert F. Bukaty

U SAD i Velikoj Britaniji vole takozvani "Black Friday" (Crni petak). Taj dan označava pravo šoping ludilo.

Velike rasprodaje privlače veliki broj ljudi u prodavnice, a zbog jevtine robe mnogi su spremni da odu predaleko. Pa, čak i da se upuste u tuče!

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako su se devojke potukle u prodavnici donjeg veša "Victoria'Secret" u Engleskoj. Na snimku ne piše u kojem gradu je prodavnica, ali je to manje bitno.



Na drugom snimku, koji je napravljen u američkom supermarketu "Volmart" (Wal-Mart), muškarac se gotovo potukao sa sugrađankom zbog povoljnog televizora.



Pogledajte fotogaleriju

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.