Žene pronalaze svoj modni stil tek u 35. godini

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene pronalaze svoj modni stil tek u 35. godini

Industrija mode u prvi plan stavlja mladost, ali ženama je najčešće potrebno nekoliko godina da pronađu stil koji im najviše odgovara.

Kako piše "Dejli mejl", nedavno istraživanje je pokazalo da su žene najzadovoljnije svojim izgledom u 35. godini života. Tek nakon dugogodišnjeg eksperimentisanja sa raznim stilovima i izgledima žene postaju samouverenije i sigurnije u sopstveni imidž. Svaka treća žena je bila sve zadovoljnija svojim fizičkim izgledom kako je starila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a tri od četiri je reklo da im se stil sa godinama poboljšao. Svaka dvadeseta navela je da je stekla samopouzdanje tek u 56. godini, dok je 59 odsto žena priznalo da se osećaju loše jer se oblače neprimereno svojim godinama.

- Samopouzdanje, znanje i mudrost su ključni kada je reč o stilu. Možete da se oblačiti po poslednjoj modi, ali ako niste sigurni u sebe izgledaćete loše - kazala je predstavnica britanskog trgovačkog lanca "C C" koji je sproveo ovu anketu.

Povezane vesti: Urbana moda za jesen Pet haljina za ovo leto

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene pronalaze svoj modni stil tek u tridesetim

Izvor: S media, 27.Apr.2012, 00:05

Industrija mode u prvi plan stavlja mladost, ali ženama je najčešće potrebno nekoliko godina da pronađu stil koji im najviše odgovara

Nastavak na S media...

Stil dolazi sa godinama

Izvor: Mondo, 27.Apr.2012

Industrija mode u prvi plan stavlja mladost, ali ženama su najčešće potrebne godine da pronađu stil koji im najviše odgovara, tako da su najzadovoljnije svojim izgledom u 35.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.