Žene, on je uskoro opet slobodan!!!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene, on je uskoro opet slobodan!!!

Britanska advokatica Amal Kluni spremna je da stavi tačku na brak sa holivudskim srcelomcem Džordžom Klunijem i to samo 15 meseci posle venčanja. Ona je, kako prenosi dobro upućeni izvor, nezadovoljna bračnim životom, a boji se i da je izgubila poslovni kredibilitet otkako je postala gospođa Kluni.

Naime, gospođa Kluni provela je nekoliko dana u Londonu, gde je sa prijateljima uživala u alkoholu i noćnim izlascima, a izvor koji se zatekao u društvu advokatice otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da je Amal nezadovoljna bračnim životom i da sve češće utehu nalazi u alkoholu.

- Kada je popila malo alkohola, počela je da priča o svom braku i očigledno je da nije najsrećnija. Činilo se kao da joj je laknulo što Džordž nije u njenoj blizini - rekao je ovaj izvor i dodao da je Amal nezadovoljna jer nema vremena za sebe.

- Ona sada živi u njegovom svetu, a dodajte tome i pritisak da ostane u drugom stanju - pa će svima biti jasno zašto je Amal sada nezadovoljna - rekao je ovaj izvor, piše američki tabloid "OK magazin".

Takođe, izvor je otkrio da Amal strahuje da je izgubila poslovni kredibilitet otkako je postala gospođa Kluni.

- To je ozbiljan udarac za nju, jer se plaši da je ljudi više ne uzimaju za ozbiljno kao pre - zaključio je izvor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DUGO JE I TRAJALO: Razvode se Džordž Kluni i Amal Alamudin?!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2015

Britanska advokatica Amal Kluni spremna je da stavi tačku na brak sa holivudskim srcelomcem Džordžom Klunijem i to samo 15 meseci nakon venčanja...Gospođa Kluni provela je nekoliko dana u Londonu, gde je sa prijateljima uživala u alkoholu i noćnim izlascima, a izvor koji se zatekao u društvu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.