Ženama na novosadskim ulicama otimali zlatne lančiće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženama na novosadskim ulicama otimali zlatne lančiće

NOVI SAD -

Novosadska kriminalistička policija podnela je krivičnu prijavu protiv Gordana D. (20) i Pavla M. (18) iz Novog Sada, Dragoljuba M. (19) i Radovana G. (19) iz Kovilja i jednog maloletnika iz Kaća, zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, oni se terete da su prilazili ženama na ulicama i u lokalima, udarali ih ili obarali na zemlju, a onda im otimali zlatne lančiće koje su kasnije prodavali.

Prema saopštenju PU Novi Sad, osnovano se sumnja da su, od 15. marta do 29. juna, izvršili najmanje devet takvih krivičnih dela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.