Žena traži nazad dete koje je bacila u đubre: VRATITE MI MOG STEFANA, BIĆU DOBRA MAJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena traži nazad dete koje je bacila u đubre: "VRATITE MI MOG STEFANA, BIĆU DOBRA MAJKA"

Čedomorka Mirjana G. traži natrag dete koje je bacila u đubre

- Nisam dete bacila u đubre zato što ga nisam želela, već zato što sam se prestravila da je umrlo na porođaju. Dala sam mu ime Stefan - kaže Mirjana G. (33) iz Žarkova.

Volim svog sina i molim nadležne da mi ga vrate jer sam sigurna da bih mu bila dobra majka, kao što sam to i starijem detetu. Nisam bebu bacila u đubre zato što je nisam želela, već zato što sam se prestravila da je umrla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na porođaju, priča Mirjana G. (33), majka koja se  28. avgusta sama porodila u svom stanu u Žarkovu, a onda tek rođenu bebu umotala u kesu i bacila u kontejner.

Mirjana kaže da je zahvalna komšiji Slobodanu Cvetkoviću, koji je tokom šetnje psa slučajno čuo bebin plač iz kontejnera i alarmirao policiju i Hitnu pomoć, ali ističe da mu još nije rekla "hvala" jer se plaši osude.

- Htela sam kod komšije da odem čim sam 13. septembra puštena iz pritvora, ali jednostavno nisam mogla. Stidim se, kajem se, plašim se osude, gneva ljudi – kaže Mirjana.

Još potresena zbog svega što je uradila, Mirjana kaže da – ne zna šta joj je bilo i kako se desilo da živo dete baci u đubre.

- Teško je to razumeti. Istina je da sam krila trudnoću, bila je vanbračna, plašila sam se reakcije mog tate, kod koga sa starijim sinom živim posle razvoda od njegovog oca. bebu sam želela, da nisam - abortirala bih. Još dok je bio u stomaku dala sam mu ime Stefan. Ne znam kako se sada zove.

Te noći, 28. avgusta, dok je rađala bebu u kupatilu, u susednoj sobi su spavali otac i sin osnovac.

- Kada sam videla glavicu deteta, bila sam srećana, ali kada je moj Stefan izašao bio je modar, nije ni zaplakao. Pomislila sam kako pred tatu sa mrtvim detetom. Pogledala sam oko sebe i videla kesu, dalje me ne pitajte...

Kada je ujutro pogledala vesti, saznala je da je dete živo.

- Bila sam srećna što je dete živo, ostalo znate... Policija je došla na vrata i šok za sve!

U porodici su i dalje svi potreseni.

- Nadam se da će mi uskoro vratiti mog Stefana, biću mu dobra majka, kao što sam starijem sinu.

Ovi simptomi najavljuju MOŽDANI UDAR: Ako ih osetite, odmah kod lekara! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.