Žena stradala u požaru

Izvor: RTS, 18.Feb.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena stradala u požaru

Jedna osoba poginula, a jedna teško povrećena u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Nadalju kod Novog Sada. Uzrok požara najverovatnije neispravne električne instalacije.

U požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Nadalju kod Novog Sada, život je izgubila Valentina Čontoš (29), dok je njen nevenčani suprug Novak Martinović (39) zadobio teške povrede, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

Portparolka Policijske uprave Mileva Tomić rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je za Tanjug da se požar se dogodio u petak posle ponoći u kući Marice Martinović, koja je tu živela sa sinom i njegovom nevenčanom suprugom.

Vatra je izbila u spavaćoj sobi te kuće, a prouzrokovale su je, najverovatnije, neispravne električne instalacije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.