Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena stradala na novosadskom putu

Jedna žena je poginula kada je na nju naleteo automobil na novom novosadskom putu, kazala je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Naime, vozač star oko 40 godina udario je autom u banderu, pri čemu mu je konstatvana kontuzija glave i bio je u šoku. Tom prilikom poginula je i žena (45), a kako je rečeno u policiji, najverovatnije je reč o obaranju pešaka. Policija vrši uviđaj na mestu nesreće, a saobraćaj se odvija nesmetano.

Jedna žena povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 01.10 na uglu Molerove i Kičevske ulice. Ona je zbog povrede vrata prevežena na Ortopedsku kliniku na Banjici.

Nada Macura je kazala da su do 7.00 registrovane 132 intervencije, od kojih su 22 bile na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali astmatičari i hipertoničari.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.