Žena štiklom usmrtila muškarca

Izvor: Blic, 11.Jun.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena štiklom usmrtila muškarca

Teksašanka Ana Lilija Trujiljo osumnjičena je da je ubila muškarca sa kojim je bila u vezi, a oružje kojim je zločin počinila je, ni manje ni više nego štikla.

Policija u Hjustonu je saopštila da se sumnja da je 44-godišnja Ana Lilija Trujiljo upotrebila jednu od cipela sa šiljatom potpeticom da bi izbola 59-godišnju žrtvu u zgradi u kojoj se nalaze fakultet i zaposleni s Univerziteta u Hjustonu, piše Dejli mejl.

Vlasti tek treba da identifikuju žrtvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za koju se pretpostavlja da je bio partner Trujiljove i nije jasno da li je on radio na Univerzitetu.

Žena je uhapšena nakon što je policija pronašla njenog partnera kako leži na podu sa više ubodnih rana na glavi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štiklom ubila ljubavnika

Izvor: Press, 11.Jun.2013

Policija u Hjustonu je saopštila da se sumnja da je 44-godišnja Ana Lilija Truhiljo upotrebila jednu od cipela sa šiljatom potpeticom da bi izbola 59-godišnju žrtvu u zgradi u kojoj se nalaze fakultet i zaposleni s Univerziteta u Hjustonu, piše Daily mail (Dejli mejl)...Vlasti tek treba da identifikuju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.