Žena skočila u reku Lim kod Prijepolja: Vatrogasci-spasioci pretražuju teren

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 17:19

Žena skočila u reku Lim kod Prijepolja: Vatrogasci-spasioci pretražuju teren

Prijepolje -- Tokom popodnevnih sati došlo je do nesreće u prijepoljskom naselju Ivanje, kada je sredovečna žena upala u vodu.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o samoubistvu.

"Porodica je pronašla oproštajno pismo i njenu obuću na obali reke Lim. Skočila je u vodu nedaleko od porodične kuće u kojoj je živela", potvrđeno je za agenciju RINA.

Vatrogasci-spasioci pretražuju teren kako bi pronašli telo. Vodostaj Lima nije visok za ovo doba godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali potragu otežava veliki broj brzaka na tom delu reke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD PRIJEPOLJA Žena upala u reku Lim, porodica na obali pronašla oproštajno pismo

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Tokom popodnevnih sati došlo je do nesreće u prijepoljskom naselju Ivanje, kada je sredovečna žena upala u vodu. Kako se nezvanično saznaje, reč je o samoubistvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.