Žena priznala policiji: Bacila sam bebu u kantu za smeće

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 10:39

Žena priznala policiji: Bacila sam bebu u kantu za smeće

Novi Pazar -- Policijskoj upravi u Novom Pazaru noćas je prijavljen slučaj žene koja je priznala da je novorođenu bebu bacila u kantu za smeće.

Kako prenose mediji, slučaj je prijavila doktorka bolnice u Novom Pazaru S. S., koja je rekla da se na odeljenje ginekologije zbog bolova u stomaku javila E. K. (37), koja je izjavila da se porodila i da je bebu stavila u kesu i bacila u kantu za smeće koja se nalazi u dvorištu njene porodične kuće.

Nakon pružanja lekarske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoći žena će biti saslušana, nakon čega će se odlučiti o zadržavanju.

Za sada će se ići na krivično delo ubistva deteta pri porođaju iz člana 116 Krivičnog zakona, prenosi Informer.

Naložena je obdukcija bebe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Iz Novog Pazara stigle uznemirujuće vesti o novom slučaju čedomorsta, otkrivamo šta je istina

Izvor: SandzakPress.net, 28.Okt.2020

Nakon što je u javnosti odjeknula vest o tome kako je E. K. (37) iz Novog Pazara prijavljena policiji u tom gradu kada se pojavila na odeljenju ginekologije u novopazarskoj bolnici sa bolovima u stomaku, te da je tada izjavila kako se porodila i novorođenu bebu stavila u kesu, a potom je bacila u...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.