Žena posle udesa molila Anu i Marka da joj SPASU BEBU, a onda je IŠČEZLA: Posle su saznali da je MRTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena posle udesa molila Anu i Marka da joj SPASU BEBU, a onda je IŠČEZLA: Posle su saznali da je MRTVA

Legednde su svima zanimljive i svi vole da ih slušaju. Međutim, postoje one za koje se akteri kunu da su istinite i da nije plod njihove mašte.

Jedna takva priča dolazi iz istočne Srbije od Ane i Marka.

Bračni par se vozio kasno kući kada ih je zaustavila povređena žena. Objasnila im je da je doživela automobilsku nesreću i da je njena beba ostala zarobljena u kolima. Čovek je ostavio povređenu ženu sa suprugom i otišao da pokuša da izvadi bebu. Kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigao do automobila video je par na prednjim sedištima.

Bili su mrtvi. Beba je plakala na zadnjem sedištu i čovek je uspeo, posle nekoliko pokušaja, da izvadi bebu. Vratio se do svog automobila i tamo zatekao suprugu samu. Kada ju je pitao gde je majka deteta, ona mu je objasnila da je žena odmah otišla za njim da mu pomogne. Ostavio je bebu i vratio se da potraži ženu.

Nikoga nije bilo pored automobila ili u blizini. Posle dužeg vremena, shvatio je da je žena koja je umrla na prednjem sedištu zapravo žena koja ih je zaustavila tražeci pomoć, a majka bebe.

Da li je istina ili ne, verovatno će zauvek ostati misterija, ali svakako nije za zanemariti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.