Žena poginula na pešačkom prelazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2012, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena poginula na pešačkom prelazu

NOVI SAD -

U saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu poginula je jedna ženska osoba. Kako Radio-televizija Vojvodine saznaje na licu mesta nesreća se dogodila noćas na uglu Somborskog bulevara kod broja 59 i ulice Senteleki Kornela.

Kako nezvanično saznajemo, nastradala je jedna ženska osoba koja je sa još dve žene prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Kada su došle do polovine prelaza, jedno vozilo se zaustavilo kako bi ih propustilo da pređu, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drugo vozilo, koje je dolazilo iza tog vozila, nije se zaustavilo i udarilo je nesrećnu ženu. Od siline udara, žena je preminula na licu mesta.

MUP je danas saopštio da je nastradala Novosađanka Slavica Blitva (1955), koju je automobilom udario N.M. (1994) iz okoline Novog Sada.

Alkotestiranjem je utvrđeno da N.M. ima 0,70 promila alkohola u organizmu i određena mu je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati zbog osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

U zakonskom roku biće doveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu na saslušanje, kaže se u saopštenju MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žena poginula na pešačkom prelazu

Izvor: Novine novosadske, 25.Dec.2012

U saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu poginula je jedna ženska osoba. Kako Radio-televizija Vojvodine saznaje nesreća se dogodila noćas na uglu Somborskog bulevara kod broja 59 i ulice Senteleki Kornela.. Kako nezvanično saznajemo, nastradala je jedna ženska osoba koja je sa još dve žene prelazila...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.