Žena pešak poginula kod pumpe Steko

Izvor: Blic, 07.Jun.2012, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena pešak poginula kod pumpe "Steko"

Jedna žena preminula je posle teških povreda koje je zadobila kao pešak u saobraćaju u udesu koji se oko ponoći dogodio u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila preko puta "Steko" pumpe, blizu Hitne pomoći, a žena starosti između 60 i 65 godina, zadobila je teške telesne povrede opasne po život, rekla je Macura.

Posle lekarskog zbrinjavanja na licu mesta, odvezena je u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde je preminula, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a za protekla 24 sata ukupno 264 intervencije, precizirala je Macura.

Lekarima su se javljale sve vrste bolesnika - srčani, astmatičari i psihijatrijski bolesnici, rekla je Macura i dodala da porodica mora voditi računa, jer ima psihijatrijskih bolesnika koji su skloni agresiji i samoagresiji.

Macura je savetovala i redovnu terapiju, postepeni prelazak na mediteranski način ishrane, uzimanje voća i povrća i adekvatno oblačenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.