Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena oligarha najljepša gospođa, Rusima se ne sviđa

Atraktivne udane Ruskinje 2. su juna šetale modnom pistom u Krasnodaru, nadajući se da će upravo one postati Mrs. World Russia, najljepša udana žena koja će otputovati na svjetski izbor.

Sudije su se odlučile za 26-godišnju Kseniju Tsaritsinu iz Uljanovska, koja je udana za ruskog milijardera Alekseja Šapovalova, nekoliko decenija starijeg od nje.

"Moji prijatelji, i dalje ne mogu vjerovati da mi se ovo događa. Sanjala sam o tome da idem na takmičenja Mrs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << World i moj san se ostvario, rekla je Ksenia.

Svog muža, vlasnika građevinske kompanije, upoznala je 2011. godine, a godinu kasnije su se preselili u Dubai. U međuvremenu su dobili sina i kćer, a iako su se godinama predstavljali kao muž i žena, službeno su se vjenčali lani priredivši raskošnu svadbu na kojoj se nije štedjelo.

Za petu godišnjicu veze Aleksej je Kseniji poklonio prsten vrijedan 65 miliona kuna.

"Moj muž nikad nije škrt kad je riječ o mojim poklonima. Sad je tražio od mene da odlučim je li prsten od 30 karata dovoljno dobar za mene", napisala je na Instagramu.

Priznala je da je opsjednuta svojim izgledom.

"Kad je riječ o mom izgledu, perfekcionistica sam. Zato nakon dvije trudnoće želim izgledati bolje nego prije, a ne gore. Manekenka sam i znam koliko je važno ostati u formi", rekla je.

Ali Ruse njen izgled ne oduševljava previše.

"Da, ima tijelo božice, ali lice joj je napravljeno od silikona. Što muškarci misle?" upitala je jedna djevojka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.