Žena iz doma u Smederevu pozitivna na koronavirus

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 18:24

Žena iz doma u Smederevu pozitivna na koronavirus

Kod jedne žene iz Doma za stare u Smederevu potvrđen je kovid i ona se nalazi na infektivnom odeljenju bolnice u Smeredevu, potvrđeno je za Tv Prva.

Kako je potvrđeno iz Zavoda za javno zdravlje Požarevac zaposleni su preduzeli sve mere u cilju sprečavanja širenja infekcije.

Trenutno je u toku dezinfekciija prostora, a uzimaju se uzorci korisnika i zaposlenih koji su bili u kontaktu sa zaraženom osobom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena iz Doma za stare u Smederevu pozitivna na koronavirus

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2020

Žena iz Doma za stare u Smederevu pozitivna je na koronavirus i ona se sada nalazi na infektivnom odeljenu opšte bolnice u tom gradu, javila je večeras TV Prva...Iz Zavoda za javno zdravlje Požarevac rekli su da je u toku epidemiološko ispitivanje zbog pojave simptoma bolesti kod jednog broja korisnika...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.