Žena iz Požege uhapšena zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 11:38

Žena iz Požege uhapšena zbog pokušaja ubistva

Policija je u Požegi uhapsila tridesetdvogodišnju D.V. zbog sumnje da je sinoć nožem pokušala da ubije pedesetogodišnjeg muškarca, saopštila je Užička policija.

Sumnja se da je ona, sinoć u Požegi, u kući u kojoj živi više porodica, prišla pedesetogodišnjem muškarcu s leđa i nožem ga ubola u predelu glave, saopštila je policija.

Dodaje se da je muškarac bio u gostima a da ga je ona, koja se tereti za ubistvo u pokušaju, sa skrivenog broja pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izađe u hodnik.

Muškarcu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Užicu, a policija je rasvetljavajući ovaj događaj u kući osumnjičene pronašla nož za koji se sumnja da su njime nanete povrede, a u njenoj torbi 38 tableta lekova sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv uhapšene će biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenoj D. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivične prijave, biti predata nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požega: Uhapšena zbog pokušaja ubistva

Izvor: Danas, 21.Jan.2021

Zbog sumnje da je pokušala da ubije pedesetogodišneg muškarca, policija u Požegi je uhapsili D.V. (32) iz tog grada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.