Žena iz Južne Koreje pala sa palube kruzera

Izvor: B92, 09.Jun.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena iz Južne Koreje pala sa palube kruzera

Žena iz Južne Koreje pala je sa palube kruzera u Mediteranskom moru, a potraga za njom je obustavljena iako nije pronađena, saopštila je kompanija "Kruz lajn".

Kako se navodi u saopštenju objavljenom na Tviteru, žena je upala u more u subotu, dok je brod krstario od Kana do Palma de Majorke, prenosi AP.

Obavešteni su zvaničnici i pokrenuta je akcija potrage i spasavanja, ali od žene nije bilo ni traga, zbog čega je potraga danas obustavljena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OBUSTAVLJENA POTRAGA Žena iz Južne Koreje pala sa palube kruzera

Izvor: Blic, 09.Jun.2019

Žena iz Južne Koreje pala je sa palube kruzera u Mediteranskom moru, a potraga za njom je obustavljena iako nije pronađena, saopštila je danas norveška kompanija za krstarenje "Kruz lajn".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.