Žena i ćerka čuvenog mafijaša Gotija pretukle ženu

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 19:24

Žena i ćerka čuvenog mafijaša Gotija pretukle ženu

Supruga i ćerka Džona Gotija juniora (59) suočavaju se sa optužbama za pesničenje sa ženom na košarkaškoj utakmici na Long Ajlendu.

Goti je sin ozloglašenog njujorškog mafijaškog bosa Džona Gotija (1940-2002) iz kriminalne porodice Gambino.

Kimberli Goti (55) i njena ćerka Đijana Goti (25) su optužene da su napale ženu, nakon što im je ona prethodno rekla da prestanu da psuju igrače suparničkog tima.

Gotijev sin Džozef je bio na terenu i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrao za srednju školu Ojster Bej, protiv rivalske Lokjust veli u četvrtak uveče.

Žena je navela da su je Kimberli i Đijana udarile i vukle, skinule joj šešir i periku, piše u sudskim dokumentima.

Ona je istakla da se osetila kao da će "skalp da joj odleti sa glave" i opisala kako su se još neki ljudi umešali i oborili je na zemlju.

Porodica Goti je negirala optužbe, a Džon Goti junior je rekao novinarima da je bilo obrnuto, odnosno, da ih je žena prva napala. Kimberli i Đijana će se pred sudom pojaviti 6. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.