Žena godine: Pogledajte šta ju je nateralo da izgubi polovinu svoje telesne težine (FOTO)

Izvor: S media, 13.Nov.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena godine: Pogledajte šta ju je nateralo da izgubi polovinu svoje telesne težine (FOTO)

Kler Aslop, majka dvoje dece, nedavno je proglašena ženom godine od strane organizacije koja pomaže onima koji se celog života bore s debljinom.

Kler je nakon dve trudnoće dosegla težinu od 139 kilograma, a nakon što je završila s dijetom i treninzima, izgubila je neverovatnih 76 kilograma. Međutim, sve bi to bila klasična priča o gubljenju težine da neprestano nije bila izložena svom najvećem poroku - kolačima. Kler se bavi pravljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << torti i to joj je izazvalo dodatne probleme.

Međutim, kada joj je lekar rekao da postoji velika mogućnost da neće videti kako joj deca odrastaju, njen životni stil se istog trena promenio.

-Imala sam ozbiljne zdravstvene probleme. Nisam mogla da stojim duže od 10 minuta. Počela sam da razmišljam o svom četrdesetom rođendanu i tome kako ću tek izgledati tada, rekla je Kler.

-Volim 'pravu' hranu kao što su odresci, pite i sve s krompirima, ali toga se nisam odrekla. Jednostavno sam ih samo pripremala na drugačiji način, rekla je Kler i dodaje kako joj je gubitak težine pomogao da bude aktivnija s decom.

(S media/Index.hr)

Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.