Žena SILOVALA devojčicu (7), pa dobila USLOVNU KAZNU! Paklu tu NIJE BIO KRAJ, postala je PLEN novog MONSTRUMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena SILOVALA devojčicu (7), pa dobila USLOVNU KAZNU! Paklu tu NIJE BIO KRAJ, postala je PLEN novog MONSTRUMA

Izrečena joj je uslovna kazna. Naredno suđenje zakazano je za oktobar ove godine.

Četrdesetogodišnja žena iz Australije uhapšena je po optužnici je za seksualno zlostavljanje sedmogodišnje devojčice, a sličan incident se nesrećnom detetu dogodio drugi put za nepunih godinu dana. Nakon što ju je silovala žena u oktobru 2017, sumnja se da je isto to učinio i 53-godišnji muškarac u aprilu 2018 godine.

Muškarac, koji je ranije uhapšen, ostaje u pritvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do daljnjeg, dok je žena dobila uslovnu kaznu do narednog suđenja koje je zakazano za oktobar ove godine.

Zlostavljanje se prvi put dogodilo u regionu Hanter u Novom Južnom Velsu, a detektivi iz Odeljenja za zlostavljanje dece i seksualnih zločina pokrenuli su istragu nakon objave da je devojčica silovana.

Počiniteljka je nakon hapšenja privedena u Policijsku stanicu u gradu Varata u Novom Južnom Velsu.

Optužena je po dve tačke optužnice za seksualni odnos sa osobom mlađom od 10 godina.

Nakon što joj je odbijena kaucija za puštanje na slobodu, u ponedeljak se pojavila pred Okružnim sudom, gde joj je izrečena uslovna kazna, a pred sudom u Mejtlendu ponovo će se pojaviti u oktobru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.