Zemunci su zbog OVE OTMICE zažalili i jedva sačuvali ŽIVE GLAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemunci su zbog OVE OTMICE zažalili i jedva sačuvali ŽIVE GLAVE

Zemunski klan je mogao da prestane da postoji i pre ubistva Zorana Đinđića i to zbog odluke da otmu pogrešnog čoveka

Pripadnici kriminalnog Zemunskog klana, koji su osuđeni na višegodišnje robije, finansirali su se između ostalog i time što su otimali ljude i tražili otkup.

U javnosti se već zna o otmicama Milije Babovića i Miroslava Miškovića, ali se ne zna da su Zemunci oteli Kineza koji je u svojoj domovini opasan kriminalac, a rođak je visokog člana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Komunističke partije.

Zemunci su mislili da bi otmicom Šena, koji je u Beogradu prikupljao reket od kineskih prodavaca, mogli da zarade nekoliko miliona evra.

Nakon što su ga nekoliko dana mrcvarili zarobljenog, shvatili su da su zarobili previše krupnu zverku zbog kojih i njihovi životi mogu biti ugroženi.

Posle otmice Šena, bilo je dovoljno da se okrene nekoliko brojeva i da se Zemuncima da do znanja da su  ulovili "zverku" koju odmah moraju da puste ukoliko ne žele osvetu iz Kine.

Kina je potom poslala svoje agente službi bezbednosti koji su imali nalog da oslobode svog državljana i ako treba i likvidiraju otmičare.

Shvativši da nemaju kud, Zemunci su previli rane Šenu odveli ga u luksuzni apartman koji su mu plaćali sve dok se nije oporavio.

Više meseci posle tog događaja, Zemunci su se krili po svojim štekovima u strahu od odmazde, dok su usput pazili da Šen dobije najbolju moguću brigu i sve što mu zatreba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.