Zemunci predstavom edukovali osnovce o vršnjačkom nasilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemunci predstavom edukovali osnovce o vršnjačkom nasilju

Avantura-mjuzikl edukativnog karaktera

Kancelarija za mlade Gradske opštine Zemun u saradnji sa Policijskom stanicom Zemun organizovala je izvođenje pozorišne predstave "Onaj ko se lema drugare nema" u svim osnovnim školama na teritoriji opštine.

Pročitajte i:

Predstavu su izvodili glumci okupljeni u Udruženje građana "Čiča Mičino pozorište". U pitanju je avantura-mjuzikl edukativnog karaktera, a orijentisana je na borbu protiv vršnjačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilja.

Učenici su posle izvođenja predstave dobijali edukativni materijal i rasporede časova, koje su za njih pripremili Policijska stanica Zemun i Gradska opština Zemun. Prisutni policajci su bili spremni da odgovore na svako pitanje učenika u vezi vršnjačkog nasilja.

Ciklus prikazivanja predstave u zemunskim školama je trajao od 15. septembra pa do kraja decembra 2017. godine.

Podsećamo, portal SrbijaDanas.com pokrenuo je pre dve godine projekat "Drug nije meta" koji se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.