Zemun u mraku; Više ulica ostalo bez struje

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 21:49

Zemun u mraku; Više ulica ostalo bez struje

U Prvomajskoj ulici, naselju Kalvarija i naselju Marija Bursać došlo je do nestanka električne energije oko 21 sat.

Ovi delovi Zemuna bili su u potpunom mraku. Kvar je ubrzo saniran, a struja se u stanove Zemunaca vratila tačno u 22 časa i 17 minuta.

Građani su bili zbunjeni iznenadnim nestankom električne energije.

"Nije mi jasno šta se dešava, ovo je potpuno nejasno. Pokušala sam da zovem Elektrodistribuciju Srbije, međutim, niko ne odgovara na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozive", požalila se portalu B92.net jedna sugrađanka.

Iz Elektroprivrede Srbije objasnili su šta se desilo.

"Ispalo je kompletno postrojenje 3510 Zemun 2 Novi Grad u Prvomajskoj ulici. Još uvek ne znamo šta je uzrok ovog kvara, a ekipe su na terenu i pokušaće u najskorijem periodu da otklone probleme", rekli su za portal B92.net radnici EPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.